haha hjälp?

Jag köpte en kornblå klänning för någon månad sen som jag tänkte inviga ikväll. Jag kommer ihåg att jag tyckte den var lite för stor och alltså skulle behövas sys in lite. När jag satt på mig den nyss sitter den jätte tajt och när jag sitter ner får jag knappt någon luft. Hallå, när hände det? Har jag gått upp såå mycket i vikt?! Haha hjälp. Jag tror det är dags att ta tag i den där jävla träningen på allvar nu, för det här funkar ju inte...

torsdagsutgång

Hittils har jag inte alls haft en bra dag. Vaknade kvart över elva (hur trött var jag egentligen?), hade tid hos doktorn elva. Johan och jag skulle gå fram på byn för att fixa lite saker, jag glömmer mobilen, som vanligt. Johan åker och hämtar den medans jag går till hans mamma. Sen tappar vi bort varandra (i ockelbo hallå?!). Tillsist hittar vi varandra igen, och vid den tidpunken var jag inte att leka med alltså.. Arg som ett jävla bi och irriterad på allt.
Så nu sitter jag här hemma, försöker få tag på min stackars pojkvän som måste stå ut med mig när jag har psm som fan. Haha!
Ikväll blir iallafall desto bättre då utgång med ett gäng tjejer väntar. Kanon!



Someone once told me that you have to choose, what you win or lose




Bra dag idag faktiskt. Jag hittade en vinterjacka på carlings, och lite tur som man har ibland var det halva priset på alla tjejkläder veckan ut. Kanoners ju! Dessutom fick jag en vit basker av mammsen och lite underkläder. Nu ska jag rejsa iväg till Johan, tjingeling!

nu ska jag breta...



Alltså jag kan inte sluta skratta!! Den här berättelsen (??) fick mormor av mig när jag var 7 bast. Vad säger ni, man kanske skulle satsa på att blir författare!? hahah

you´ll always find your back home

Kanske världens sötaste kusin träffade jag och syrran idag. Vi drog till mormor där Isabelle och Anki alltså var. Isabelle snodde min mobil, läste igenom alla sms från johan och sprang runt och skrek att jag hade pojkvän och att jag var kääär.. Haha, så jävla söt. Mer energi än vad den tjejen har får man leta efter alltså!
Imorgon ska jag och mammsen till gävle/valbo och kika lite. Och om vi hinner ska vi kolla efter balklänning till mig, spännande huh?! Det är bara fyra månader kvar liksom, heh.
Nej, nu ska jag krypa ner i sängen och få min skönhetssömn. Dom senaste nätterna, eller kanske senaste veckan, har jag sovit 11 timmar varje natt. Inte illa alltså.
Så, godnatt folks


roligt inlägg?

Fan vad jag längtar till julen. Inte bara för att det är hur mysigt som helst, utan för att jag vet att allt kommer kännas så jävla mycket lättare då. Det finns såå mycket att se fram emot efter det, vilket det inte gör just nu. Skolan går åt helvete, jag har ingen som helst motivation, och allt runt omkring känns bara fucked up.

Positiv tjej idag. Verkligen.
Jag ska sätta mig och skriva nu, som jag alltid gör när jag är såhär. Jävligt skönt faktiskt.



75procent...

Visste ni att risken att få hudcancer ökar med 75 procent om man solar solarium? Läskigt alltså. Det är såå inte värt det.. Jag har solat typ 2-3 gånger per år förut, men aldrig mer.

Cooosy

Nystädat i rummet, nybäddat i sängen, nyduschad och uppkrupen i soffan i pojkvännens stora tröja och tända ljus. Och snart vem kan slå filip och fredrik på femman. Bra söndagskväll.


















we´re born to love

18års middag/fest för Amanda H igår. Grattis snygging! Jag kan dock konstatera att det inte alls är så jävla roligt att vara nykter på en fest när alla andra dricker. Kan nog tillochmed säga att det kommer dröja sjukt länge innan det händer igen haha. Men det var nödvändigt igår.
Tacos med mina päron väntar nuuu.


If I had a way I'd get out today, and run away

Min älskade Julle har tagit KÖRKORT idag, grattis!! Så det är väl inte alltför svårt att lista ut vem som kommer och hämtar upp mig snart för en liten raggarrunda!? Och ikväll väntar idol, film, massa godis och en Elin. Bra. Och behövligt.


life´s a bitch

LIFE´S A BITCH ibland.
Även fast jag kanske inte är så stark just nu, så kommer jag vara det snart. Det lovar jag.



...

Jag ger upp. Jag har sprungit ifrån mig själv för länge nu. Jag måste hitta tillbaka innan jag fortsätter.


can I?


ÅRE ONCE AGAIN

Lite fler bilder skadar väl inte va...






Observera att jag sitter ner på marken där, eftersom jag precis gjort en rejält snygg vurpa rakt ner i geggamojja+vatten. Humöret var det dock inget fel på, då jag gick och skrattade åt mig själv i 5 minuter efteråt.


ÅRE

Bilder säger mer än tusen ord.


















you´re my sunshine

Hemma från underbara Åre igen. Det har varit sjukt härligt, såklart, och som vanligt när jag är borta tycker jag tiden går för snabbt och vill stanna längre.


Varje gång jag har varit bortrest och kommer hem igen får jag alltid en känsla av tomhet. På något vis känner jag att jag inte passar in. Jag passar inte in i det liv som levs just här, det liv som jag just nu är mitt uppe i. Jag vill upptäcka något nytt, ha förändring.
Det är samma mönster och samma rutiner, dag ut och dag in. Grått och trist. Jag passar inte in i det. Jag vill ha utmaningar, jag vill ha äventyr, jag vill utvecklas som person och jag vill vara omgiven av positiva människor.



åre nästa

Nej hörrni, nu drar jag till min cutiepie, sover lite och drar till Åre imorgon halv tio. Kommer bli kanoners! Räkna inte med någon uppdatering eftersom vi nog inte har något internet där uppe.
See you when you see me...


plötsligt händer det!

WOW, sista dagen i skolan för den här veckan avklarad. Liiiite skönt alltså! Dessutom fick jag ett nytt lås till mitt skåp, som jag varit utan sen vi började, och därmed också en nycklel att hålla reda på. Tredje gången jag får nya nycklar, och jag måste hålla reda på dom nu. Mia i receptionen gav mig tillochmed att fett band som den satt på, MEN, jag kom på en annan sjukt bra idé. Jag har satt fast nyckeln på mobilen, så jag kan alltså ringa till den när jag har tappat bort den. hahaha, jävligt smart enligt mig! Nu gäller det liksom bara att hålla koll på mobilen, och hur svårt kan det vara?!


så länge våra hjärtan klarar av att slå

Bara för att jag vill att det ska snöa gör det inte det just där jag är, såklart. Det snöar i Gävle, Stockholm och lite överallt. Men inte här.
Men, jag drar ju till Åre imorgon och då får jag snö så det räcker och blir över!

Ps. Har jag nämt någon gång hur mycket jag älskar sovmorgon?!

Gunnarsson-gänget i Trysil. Gilla!

weekend

Hittade lite bilder från helgen på kameran.

 

Två snyggingar, sju efterrätter och två taggade tjejer framför Sverige-Danmark.

Nu ska jag beställa lite tickets till Åre. Johan och jag ska nämligen dit på tordag och stannar till söndag! Huuuur skönt?! Älskar´t.


do you want to go to the seaside?


Måndag kväll. Hur mycker får man egentligen hata måndagar? Först är man tvungen att kliva upp halv sju, och inte nog med att det är en pina, nej utan nu är det kolsvart utanför fönstet när klockan ringer också. Väl i skolan  har vi fyra timmars svenska c och två och en halv timmes matte c. Det sistnämda tar död på mig, ärligt talat. Som pricken över i på den här måndagen spöregnade det ute hela dagen och det kunde allså inte bli sämre väder.

Men tack vare att jag hade världens bästa helg som innefattade "utgång" på fredagen med sarisen, shopping och mysmiddag på lördagen med Emelie Madde Sara mamma och Suzanne så överlever jag den här måndagen också!
Mys med min älskling väntar nu dessutom.

en typisk sara och linnéa kväll.....

Istället för att köra en repris av utgången i uppsala blev det en repris av fredagen på ockelbomarkaden för två år sedan.
Man kan ju bara konstatera en sak när det gäller Sara och mig. Vi två tillsammans, blandat med alkohol är en rätt dålig kombination. Men vi hann iallafall med att bugga loss hos Elov, sjunga för fulla muggar, komma på att vi ska satsa på en musikkarriär och styrketräna så vi dog av utmattning. Så det var en bra kväll, och det var marknadsfredagen också, om man bara bortser från att vi inte kom dit vi egentligen skulle.
hahahah



Friday I´m in love

Idag är en jävligt bra dag. Ingen mindre än Sara kommer till mig och stannar över helgen! Galet bra.
Ikväll väntar såklart krogen, och jag är galet taggad. En repris av våran förra utgång i Uppsala skulle ju liksom inte sitta helt fel, om man bortser från en borttappad mobil såklart.
På lördag kommer dessutom Sarisens mamma och syrra hit, Suzanne och Emelie. Tjejkväll med stort T är det som väntar då!
Jag behöver väl inte ens säga att jag har en minst sagt bra helg framför mig, tummen upp för det!



8 oktober

För ungefär 1 år och 3 månader sedan var våran första kyss, på en nattklubb i puerto rico, Grancanaria.
Några månader senare blev det du&jag.
Idag har det varit du&jag i 1år. Och det har varit det bästa året i hela mitt liv.

 

JAG ÄLSKAR DIG.

you´re my soul, my heart, my reason.

 


 


you don´t know what you got, until you missing it alot

På nyhetsmorgon imorse, ja det händer faktiskt att jag kollar på det, var det en intervju med en man som förlorat sin fru och sin lilla dotter som bara var några månader gamal i en bilolycka. Han och hans andra dotter klarade sig, men dotterna fick svåra brännskador och var påväg att förlora livet hon med.

Det är när man hör andra berätta om såna fruktansvärda händelser dom har vart med om man faktiskt kommer på hur glad man egentligen borde vara för allt man har. Hur tacksam man borde vara.
Visst vet man att man inte ska ta allt för givet, man ska vara rädd om det man har, för rätt som det är kanske det är borta. Man det är ofta man glömmer bort det i vardagen, man lever sina liv och reflekterar inte direkt över det man har. Inte förrän man har förlorat det.


"DET ENDA JAG BER DIG OM ÄR ATT... STANNA UPP
OCH FUNDERA OCH UPPSKATTA DET DU HA
R"
- text från hans blogg.

autumn

En söt liten tuffs i gräset!



Mamma och jag kom nyss hem från Vittersjö. Tog en promsing i höstvädret och fikade i solen. Mys! 
Nu ska jag städa mitt smutsiga rum och sen dra till Elin och ta en promenad med henne också.

Kanelbullens dag, två dagar för sent

Såhär två dagar efter kanelbullens dag kom jag och mamma på att vi skulle baka bullar. Satan vad goda, men fula, dom blev! Dock kommer dom vara slut bara om några dagar, eftersom jag har en bulloman (?) till bror. Tre-fyra bullar går åt varje gång han käkar, inte okej någonstans alltså!

you and me

Min cutiepie har skaffat blogg, för femtioelfte gången. Efter fyra dagar lever den fortfarande, vilket faktiskt är helt otroligt. haha!
Nej, men hur som helst så hittade jag det här. Sötis! I våras/somras var ju vi på kreta, helt underbart.

I´m lost, and I need to be found


Vissa dagar vill jag bara lägga mig ner och försvinna för ett litet tag. Ta en paus från allting, och inte behöva tänka. Idag är precis en sån dag.
Jag ser inte ljuset i tunneln.

ge mig fredag.

Noll motivation. Känns svårt att hitta den när man kliver upp åtta på morgonen och kommer hem åtta på kvällen för att man ska praktisera, vilket i det här fallet alltså är att dra upp dragkedjor.
Hejdå rockers.

a womens worth


Efter en lång dag ska jag slänga i mig lite mat, sen dra iväg till Johan och basta (har jag bestämt), kolla på några prison break avsnitt och mysa. Hur skönt?! Me liiiiiiike.

best friend

Ibland undrar jag vad jag hade varit utan dig, älskade vän.
Always missing you when you´re not around

stop crying your heart out


Söndag. Undrar om det finns någon som gör något vettigt på söndagar? Har svårt att tro det faktiskt. Jag och b-friend har haft prison break maraton från de att vi vaknade tills ungefär nu. Lite efter som jag är har jag inte sett ett enda avsnitt av den serien, vilket är lite katastof. Så nu har vi laddat ner första säsongen. Jag är redan fast, så man kan ju räkna med ett antal kvällar framför det nu.



thank god it´s saturday

En Johan och Linnéa dag idag. Puss på det.

if you don´t like that


Massa mys kommer mig helg bestå av. jävla skönt faktiskt! Ska snart sätta mig på bussen till Sandviken där jag ska mysa sönder hos M to the aria med henne, Elin och hennes clasmate.

Känner att det skulle sitta fint med en liten resa nu. Känner mig så instängd när jag har vart hemma i vardagen för länge. Förhoppningsvis åker jag och Johan till Åre om två helger, där det förövrigt har kommit snö. Fan vad jag längtar till vintern nu, jag vill åka skidor!

kärlek är ett brev skickat tusen gånger


Okej, ibland har jag verkligen maximal otur.
I mars nästa år åker jag till USA i 12 dagar för att mamma fyller 50 år. Vi ska åka på kryssning i karribien i en vecka och sedan bo i Florida. Sjukt underbart, så vad har jag att klaga på? Jo, att just dom där dagarna jag är borta är det studentkryssning och dessutom business trip med skolan då vi får åka vart vi vill. Businesstripen gick ioförsig som tur var förmodningen att flytta fram så att jag hinner vara med på den. Men studentkryssningen är ju inte lika lätt att flytta fram, omöjlig med andra ord. Jag hatar att missa saker som jag vill vara med på! Lagom less man blir ibland...
Men å andra sidan, kryssning i karribien en vecka eller 24h kryssning i östersjön?

BP3a



Hittade den här minst sagt snygga bilden på Vickys blogg nyss. BP3a, vad säger man? hahah.
Dock kom jag på att jag såklart glömt bort att beställa korten, så jag gjorde det nu sisådär en månad efter. Hoppas det inte är försent bara, haha.

wedding photos

Hittade nyss en fotoblogg som drivs av en fotograf som heter Jonas Peterson. Jag finner inte ens ord för hur vackra hans bilder var, främst bröllopsbilder. Tänk om man var så duktig alltså...
När jag gifter mig ska han vara fotograf på mitt bröllop, punkt slut.

mamma

Jag har världens vackraste mamma.

RSS 2.0