USA och KARIBIEN


bild lånad från google

För ett år sen låg jag, Jonas och Madde vid poolen på Anfi och pratade om resan vi ska påbörja imorgon och hur jäkla grymt det skulle bli och hur mycket vi längtade. Inatt klockan två åker vi.

Fyra dagar ska först spenderas i Florida, Orlando. På söndag kliver vi ombord på Freedom of the seas, kryssningen vi ska åka med en vecka. Den ska ta oss till Haiti, Jamaica, Grand Cayman och Mexico. Jag känner på mig att det här kommer bli sååå jäkla underbart och jag är sååå jäkla laddad!



Fan va livet är rättvist ibland alltså.

EGYPTEN NO2








no fear



Ingraverat på en gånggata i egypten.


Ikväll ska jag äntligen få träffa mina hjärtan. Jag har saknar dom lite för mycket den senaste tiden.

kungsberget





Kungsberget med Martin, Lisa, Annie och MAI idag. Efter tre års tjat och övertalan fick jag med mig Mai upp till Kungsberget. Det bör nog tilläggas för er som inte vet, att hon aldrig har stått på ett par skidor. 30 minuter tog det att ta sig ner för backen, och det kanske inte var den vackraste synen jag sett, men jäklar vad stolt jag är över dig och att jag äntligen lyckades släpa med dig dit. Puss på dig!!

LOVE LIFE






Jag har packat upp min resväska för att tvätta kläderna för att sen packa ner dom igen idag. Om en vecka är vi framme i U S and the A.
Dessutom har jag träffat mormor. Vi har fikat, varit på promsing och myst ute i solen. Bra dag! pusspådetva.

high on life


Lasvegas



Förutom egypten har jag hunnit med en liten weekend i Stockholm. 25års fest för Madde, Sandra och Jojjo stod på schemat. Lasvegas tema! Förfest med brorsan, Malin och Sara i lägenheten först, middag på Ego sen och tillsist Whiteroom. Saras sms på sista bilden får stå för resten, hahah jag älskar dig alltså!

EGYPTEN NO1




Jag skulle kunna skriva en hel uppsats om Egypten, men det blir väl lite för jobbigt att läsa, right? Hur som helst så har det varit helt underbart! Vi har snorklat i röda havet, festat, kollat, kännt, klättrat och varit inne i pyramiderna i Kairo/Giza, ridit på kamel, sett sfnixen, kännt på tuttankamon, ätit underbara middagar, haft nära döden upplevelser i diverse taxibilar, skrattat som dårar, blivit dålig i magen, spelat volleyboll, prutat som idioter och massa massa mer. Det finns hundratals bilder, så räkna mer fler bildbomber!

RSS 2.0