4. you make my day



Godnatt. Nu vill jag ha helg.

3. life



2. autumn




+jag har köpt gymkort och tränade en timme idag. jag har snart målat klart i mitt blivande, egna, badrum. jag jobbade natt för första gången i helgen, och det gick super, förutom att jag råkade somna en liten stund vid klockan fem haha. jag fick bättre lön än vad jag hade räknat med den här månaden. min andra halva kommer till mig på torsdag eller fredag och stannar över helgen. fina elin som har skrivit ett underbart inlägg i unicefs blogg. jag ska spela super mario ikväll, som jag längtat. kickoff i kungsberget om lite mer än en månad. vi håller på att renovera på övervåningen där mitt rum ligger, och det kommer bli super när det är klart med egen ballkong blandannat. 


nu ska jag äta och invänta jullepulle! puss

1.lite delad

jag har fått jobb i kungsberget! självklart är jag jätte glad och känner mig faktiskt rätt stolt att jag lyckades få det av alla sökande. men en del av mig är inte riktigt helt övertygad om att jag gjort rätt val.

en av mina drömmar är att åka som volontär till ett barnhem någonstans i världen. kanske till afrika, kanske någon annanstans. jag älskar barn och jag vill göra något som betyder något. jag vill hjälpa till och känna att jag gjort något som är givande och något som faktiskt behövs.
jag har haft mailkontakt med en tjej som varit i kenya under två månader och har fått mycket information och inspiration av henne och känner att det verkligen är något jag vill göra. ett tag var jag väldigt inne på att åka redan i vinter, i januari-februari, och började söka runt på olika barnhem i afrika. jag hade redan då sökt jobbet i kungsberget och tankarna snurrade huruvida jag skulle ta det eller inte om jag fick förfrågan.

nu ringde dom i veckan och erbjöd mig jobbet som jag sökt. och jag tackade ja. en del av mig är verkligen jätteglad, och jag vet att det kommer bli sjukt roligt att jobba där. det är ju också något som jag vill göra, annars hade jag aldrig sökt. skidåkning är ett av mina största intressen och det känns som det kommer passa mig bra att jobba på en skidanläggning. men en annan del av mig är inte så övertygad. jag kanske borde ha tackat nej och åka till afrika och göra något jag drömmer om? men samtidigt, vad skulle jag göra fram till februari? gå hemma och ruttna bort?
möjligheten finns ju att åka när säsongen i kungsberget är slut, någon gång i april. problemet då är bara att hon som jag eventuellt skulle åka med, om jag hade valt att åka, inte var så sugen på att åka på vårkanten, vilket jag helt och hållet förstår. jag känner likadant, att jag helst åker under vinterhalvåret. 

men jag hoppas att jag trots allt gjort rätt val, även fast jag är lite delad. möjligheten att åka som volontär finns ju kvar, medans jobberbjudanden inte är något man får varje dag. att åka som som volontär är något jag kommer göra i vilket fall som helst. frågan nu är bara när.








just un ordinary family.....




plötsligt händer det

Okej, JAG HAR TAGIT FUCKING KÖRKORT IDAG!!!! så jävla glad, och så jävla stolt att jag äntligen har klarat det. vilken jävla frihet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pussssssssssssssssssssssss

put a smile upon your face




+sara och suzanne kommer hit imorgon och stannar över helgen. jag ska på intervju till ett jobb som jag har sökt. alla fina färger på hösten. min måndag. mammsen och pappsen köpte med sig hem kinamat till mig. idol-olle, vilken kille alltså. skype. jag och syrran ska ha binglotto-kväll på söndag haha. jag har världens skönaste säng som jag ska krypa ner i nu och vakna upp till en toppendag!

fword

när sängen känns för stor, när det är kallt och mörkt, när natten känns för lång, när jag kommer på mig själv ligga och krama kudden, när tystnaden gör mig galen. det är då ensamheten gör sig påmind. 




fuck u.

never settle for less then you deserve


RSS 2.0