en blandning av alla underbara sommarkvällar, part 1

Kungligt bröllop, 19 juni
OCKELBOMARKNAD

we could build a rocket, fly to the moon

Ännu en helg som passerat. Som vanligt väldigt bra. Och som vanligt innehöll den vin och bästa vänner. Priset för att cykla hem i tre grader klockan fyra på morgon i lördags fick jag dock betala ganska högt för. Rejäl halsont och hög feber, så sängen, soffan och jag har liksom hängt ihop idag, och kommer förmodligen göra det några dagar till. Men på fredag styr jag kosan till huvudstaden med ligan som var i Spanien och kollar på em-kval, Sverige-Ungern. Och sen, sen är det 8 september och jag och mina favoriter drar till Grekland och lever livet. Det är det vad livet handlar om.

believe in dreams




Jag vet vart jag ska. Och jag vet att jag kommer komma dit. It's all about believing.


kräftskiva hos saris

Hur underbart är det inte att vi klev av tåget festklädda klockan fyra på en torsdag och mötte alla som precis slutat skolan och jobbet? Och att vi korkade upp när de flesta satt hemma och pluggade? Jag älskar att vara fri. Jag älskar att jag kan göra precis vad jag vill och precis det jag känner för. Ingen skola som ställer massa krav, inga måsten, inga prov, inga uppsatser, INGENTING. Jag älskar det.

last week




Hittade några bilder från uppsala förra veckan dit jag åkte för att träffa Sara. Vi var ute och käkade på restaurang, var på finmiddag hemma hos suzanne, drack vin och myste hos emelie, åkte buss tusen gånger och sprang på stan i räserfart. Fina dagar var det iallafall!

Nu ska jag och syrran åka till mormor och övernatta där. Tjing!


mysdag



Både syrran och jag är lediga idag. Vi sitter och solar på altanen, äter våfflor med grädde och färska bär och lyssnar på håkan hellström. Fint! Kanske sommarens sista dag idag.
Vi ska göra ett besök i skogen och kolla om det finns någon kantarell någonstans om ett tag också, mysigt va?


part 5, restaurang&barhäng


part 4, ligan

Oslagbart tror jag faktiskt.

in yor atmosphere



john mayer - in your atmosphere. jag älskar den här låten. och jag tröttnar aldrig.

the weekend

Bildbomb från Marias kamera. Vi bjuder på det! Två sista bilderna är från lördagen, resten från fredagens kräftskiva, som jag nog vill säga innehöll allt. Matkrig med smör och ägg säger kanske en del?

en kväll i vittersjö

Mammsen, pappsen och jag tog en liten sväng till Vittersjö ikväll. Hittade kantareller gjorde vi minsann! Så nu väntar en smörgås med smörstekta kantareller på mig. Kan vara det godaste som finns!

think of me



Jag mår bra. Jag mår så jävla bra. En perfekt helg har precis passerat. Jag har spenderat varenda sekund med två av mina allra bästa vänner som gör mig så jävla glad. Vi har haft kräftskiva tillsammans med underbara människor vid min sommarstuga, och vi har bunkrat upp med godis, chips och film för en rejäl filmkväll hemma i soffan men som istället blev en spontankväll med vin på min altan i solnedgången, husvagnsåkande, lägereld och stjärnklar himmel.
Som om det vore nog med det har det varit en helt perfekt sommardag idag med hemmagjord glass på sjöbacken, bad och sol vid wijdammen och pizza ute i solen.

Imorgon ska jag träffa en efterlängtad vän och på tisdag tar jag tåget till Uppsala och träffar min andra halva. Jag älskar det här. Jag älskar livet.

a new pair of shoes

Jag fick pengar av min farmor när jag fyllde, och eftersom hon vet att jag älskar skor sa hon att jag skulle köpa ett par som jag vill ha för pengarna. And so I did...

lunch

+mjölk. Helt okej lunch om du frågar mig!

my brother and I

Det här är min bror och jag. Och ungefär såhär roade var vi när vi satt och kollade på någon sorts föreställning/teater när vi kryssade i karribien i våras.

for every heart


nineteen years

Jag fyllde nitton för en och en halv vecka sedan. Igår firades jag. Bättre sent än aldrig, visst? Jag har haft lite för mycket för mig för att ens ihuvudtaget förstått att jag blivit ett år äldre. Nitton jäkla  år, satan vad gammal jag börjar bli ändå.

dear john

Dear john, kanske världens finaste film. Jag har sett den två gånger redan, men det skadar inte med en tredje. Ni som inte sett sen, se den.

part 3, random


part 2, amadores

haha sååå söt brallan!
Amadores, en strand av koraller i Puerto rico.

part 1, segling

Vi hyrde en segelbåt i någon timme en dag. Förutom att jag var några millimeter från att ramla av när seglet skulle byta riktning, så att p-o var tvungen att dra upp mig i fötterna (haha), var det sjukt underbart! Så nu har jag skapat en dröm om att skaffa en segelbåt (pappa?!), och segla i stockholmsskärgård eller liknade....

RSS 2.0