love life

Klassfesten mitt ute i skogen, vid en sjö, utan el, var super mysig! Chill på bryggan i solen, gitarr, båtturer, fiskning, brännboll, grillning, kortspel och en natt tillsammans med en kör av myggor, bokstavligen. Perfekt liksom!
Har ju dessutom hunnit med avslutningsmiddag med thorenfamiljen, vilket var så sjukt lyckat. Jag ÄLSKAR min skola, och jag kommer fan sakna varenda kotte!

Har nyss packat ihop saker för att jag ska kunna överleva och lite till hos brorsan i veckan. STUDENTVECKAN är ju liksom på ingång, och jag är så taggad att jag kryper ur skinnet snart!! Imorgonbitti klockan åtta samlas vi på skolan för att göra iordning oss inför brännbollen som vi ska kicka assss i för att sedan bege oss in i dimman och blandannat gå på efterfest på goya med alla studenter.
Känner på mig att den här veckan kommer bli sjukt jävla grym. NU KÖÖÖR VI!

STUDENT 2010 VAAAA

Tänkte bara säga att jag tar studenten och nio jävla dagar, att studentveckan börjar om fem dagar, att det är glitter och glamour tema på thoréns avslutningsmiddag imorgon, att vi har klassfest vid en sommarstuga på lördag och att jag är klar med skolan, allt jäkla plugg och alla jäkla lektioner efter tolv jäkla år. JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0