sara och linnéas djupa konversation....



sara: gillar du gladiator?
linnéa: nee, det är så mycket våld
sara: ahaa aaa...

10 sekunder senare...

linnéa: vad sa jag nyss?
sara: ööööh, jag kommer inte ihåg???
linnéa: men seriöst, vad sa jag?? jag vill veta!
sara: hmmm, asså jag kommer inte ihåg... typ nåt med våld, eller?
linnéa: jaha? vad sa du då?
sara: det vet jag inte.....


????????????? HAHAHHA JAG ORKAR INTE

dan´ före dopparedan



Dan´före dopparedan. Hur sjukt?! Jullåtarna har gått varm hela dagen. Julklapparna är inslagna. Julskinkan är klar. Julkakorna är bakade. Julgranarna är pyntade och julsakerna framställda.
Nu väntar bingolottos uppesittarkväll (haha!) med syskonen, kvällfika med den första skinkmackan och julmust (tradition i Östby liksom) och midnattsmässa i kyrkan and then.... JULAFTON!
puss på er!

you build me up, you break me down



Jag tror på ödet.
Och jag tror att allt som händer har en mening.




sweet love



Fan vad jag älskar snö. Fan vad jag älskar vinter. Och fan vilka UNDERBARA vänner jag har. Ni gör mig levande.

all at once








Om det inte hade varit 17 minusgrader ute idag hade jag befunnit mig i kungsberget nu.
Istället har jag tagit en liten promsing, fotat lite, och nu väntar jag på att Elin ska dyka upp. Bastu och filmkväll väntar med mina gofisar ikväll. M-y-s.

poor little misunderstood baby


Jag skulle vilja utrycka mig. Jag skulle vilja utrycka mina känslor. Men jag vet inte rikigt hur. Jag skulle vilja skriva, men får inte alltid ut alla mina känslor och tankar på ett blankt papper. Jag skulle vilja måla, men har hittils varken målarfärg eller målarduk. Jag skulle vilja fotografera mera, och på så vis få utrycka mig.

Jag skulle vilja hitta någonting så jag får utrycka mig, ordentligt. Det fattas nu. Och på något vis känns det som jag behöver det. Jag har för mycket tankar, och för många känslor.


baby won't you help me understand



Jag känner mig såhääääär jävla nöjd just nu. Jag har nämligen suttit och pluggat i snart två timmar, vilket inte är likt mig, och nästan skrivit klart min religions fördjupning om Jim Jones och Peoples Time. Den människan fick 909 människor att ta kollektivt självmord för ungefär 30 år sedan. Sjukt är bara förnamnet.

Bonde söker fru och paradise hotel väntar snart. GREAT.

every little bit hurts



Hemma efter den sista spanska lektionen i hela mitt liv (!!), och lite, väldigt lite, plugg på bibliotiket med santrisi.
Sista veckan innan lov. Matte c prov, historia inläming, religons uppsats och diverse engelska uppgifter, sen jävlar ska jag njuta av ledigheten och allt julmys. Kan säga att jag aldrig behövt ledighet mer än vad jag behöver det nu.



julmys

Hade världens mysdag/kväll med syrran igår. Julklappshandlning, middag på stan, glöggmys med pepparkakor, lussebullar och chips, och klockan halv tio sprang vi, bokstavligen, till hemmakväll i snövädret och hyrde en julfilm, som vi dock inte hann se klart innan båda somnade, såklart. haha!
Pricken över i börjar inte jag förrän tjugo över ett idag, sååå jävla värt! Och dessutom såg jag utanför fönster att det är helt vitt ute, vilket jag har längtat efter hur länge som helst. Skulle inte tacka nej till att det befinna mig i Trysil, som på bilden. Jag. vill. åka. skidor.


Julbord




Julbord på engeltofta med släkten. Sååå jävla gott! Det är vid såna tillfällen man önskar man aldrig blev mätt, haha.
Resten av kvällen myste jag sönder med mina snuttisar, Maria och Elin. Fika och biomys, neew moon. Bra film enligt mig.

Nu ska jag, syrran och mammsen baka lussebullar och lyssna på julmusik! Mysssss.

something told me to run



För mig är det här äkta kärlek. Min bästa vän. Genom allt.




Lucia, prov och massa, massa plugg idag. Så enligt mig känns det såå rätt att ligga i soffan framför idol hela kvällen med mamma och bror. Från och med idag ska jag ha fler myskvällar. Punkt.

oh simlpe thing, where have you gone?

Skola, plugg hos Jossi och fika på waynes, filmmys och sänghäng med min alldeles egna Elin bestod gårdagen av. Ovanligt bra onsdag måste jag säga! Gillareeee.
Stannar kvar i Gävle inatt med. Ganska skönt att vara ifrån Ockelbo några dagar faktiskt. Slippa åka det där jävla tåget, och slippa känna sig instängd. Längtar tills jag flyttar....

nu, pluggmode.


grattis morfar

9 december. Min morfars födelsedag. Han är i himlen. För första gången på hans födelsedag. Men han finns fortfarande kvar. På hans sida av sängen finns ett fotografi av honom, när han var som lyckligast, det var studerna då han var med sina närmaste. Och på sängen ligger ett uppslag, "låt oss prata om döden". Döden är fin, men det är svårt att förstå när man förlorar någon man älskar djupt.
Jag har fortfarande inte förstått att min morfar är borta. Min morfar som alltid skulle skämta med mig och mina syskon, som alltid var glad och ville bjuda på bilar men som samtigt var väldigt noggrann och ordentlig. Min morfar som kunde prata så mycket att man somnade, och som brydde sig om sina närmaste mer än något annat. Jag tänker på dig ofta, och jag tänker på mormor som alltid har haft dig och din kärlek brevid sig ända sen hon var ung. Vad gör man när man förlorar sin andra halva? Hur klarar man sig?
Jag beundrar mormor, jag beundrar dig, och jag beundrar er. Ni är mitt bevis på att äkta kärlek finns, och ni är mitt bevis på ett föralltid faktiskt excisterar.


who???

Vem skriver dom anonyma kommentarerna? Skriv era namn, jag vill vetaaaa!

it was goooood

Om ni ville veta, så hade jag världens bästa helg. Det kan inte bli annat än bra när man har sin bästa vän vid sin sida.
Vi har både hunnit med en myskväll och en party kväll. Helt perfekt om du frågar mig!

Snodde lite bilder från Sarisen och facebook...








winter





lights will guide me home?

Jag vill ha helg. Jag åker till uppsala och träffar sara den underbara då. Kunde inte komma mer lägligt med miljöombyte och lite annat att tänka på.
Så ge mig helg nu.


we´ll bleed together

1 december. 24 dagar till julafton. 20 dagar till ledigheten. Och 15 uppgifter kvar att göra i skolan.
Vad säger man? Jag kommer nog gå in i väggen innan det här är slut.

Det gäller att blicka framåt när man bara vill ge upp. Om 3½ månad är jag på en kryssning i karibien, och före det har jag hunnit med Amsterdam. Och för att inte glömma studentbalen.
Jag ska tänka på den här dagen den 18 februari, då jag har allt det där precis framför mig. Jag längtar.


RSS 2.0