don´t tell me not to leave, right before I go


































give me a reason

 

Jag ringde och sjukanmälde mig till praktiken idag. Dåligt gjort av mig. Men ärligt talat kände jag inte för att dra upp ytterligare 1000 dragkedjor och vika 500 fleecetröjor idag och behöva jobba 9 jävla timmar utan ersättning.
Istället har jag gått på promenad i höstvädret, alldeles ensam. Med min kamera.


Jag vill känna den känslan jag kände i somras. Frihet. Lycka. Det fanns ingenting som oroade mig, ingenting som tyngde ner mig, inga problem att tänka på. Jag bara levde. Gjorde det jag kände för.
Jag borde ha uppskattat det mer än vad jag gjorde.




.



fuck this shit vaaa


Vaknade imorse med världen mensvärk, övervägde att ringa och sjukanmäla mig till praktiken men bet ihop och satt mig på tåget in. När jag väl är där kommer min chef och säger att jag ska jobba till klockan 7 (!) istället för 5. Tack för den va. Så för en timme sen kom jag hem, helt slutkörd.
Dom första fyra timmarna var ganska roliga, jag hjälpte en tant att välja jacka medans hon beklagade sig över hur ont hon hade överallt, hur stel hon var och hur mycket hon hade krympt, blandannat. Och Filip var stolt över att jag sålt min första jacka och att jag räddade honom idag eftersom det var kort om folk. Men efter ett antal timmars vikande av kläder, sortera i storleksordning och dra upp dragkedjor på vinterjackor är det fan nog.
"Idag har jag dragit upp så många dragkedjor att jag har fått ont i handen", kommer det stå i min loggbok som vi ska skriva om praktiken. Jävligt givande, eller inte....

Jag hann iallafall mysa lite framför Idol med Elin nyss innan jag är tvungen att gå och lägga mig för att gå upp och praktisera igen.
Postitiv tjej idag. Men fan vad less jag blir på totalt meningslösa dagar. Försvinn.
Hejdå.


just a foolish game

Första dagen på intersport idag. Jag har aldrig gillat första dagen på jobbet/praktiken. Man känner sig liksom helt lost och vet inte rikigt vad man ska göra, vilket kanske ioförsig inte är så konstigt. Jag sprang iallafall runt i hela butiken all day long, min chef Filip lärde mig massor om regnjackor och tyckte det var konstigt att jag inte vet vad jag vill bli när jag blir stor.
10 till 17 varje dag framöver. Behöver jag säga att jag är trött som ett as just nu?

Ps. Fan vilken fjant Anderas Karlsson i idol juryn är, varför har han solbriller på sig?? Har lite svårt att förstå hur man kan tycka han är snygg faktiskt.

crashing



If I decided to run away, would you follow?

can you feel it?

Liten del av alla bilder som togs igår, ENJOY!!














we rock you

När man vaknar med en tårta i håret, målarfärg kladdad på hela kroppen och det fortfarande känns lite snurrigt när man står upp, har man haft en lyckad kväll då? KLART MAN HAR. Är det rockfest så är det ju! Vi gick all in och började förfesta klockan fyra, röjde och var galen. Precis som det ska vara liksom!
Hur jag mår idag är en annan femma. Bakis-mat och skitsnack på frippes med Elin och Maria nu!

Bilder finns det gott om, dom kommer senare.

lets go crazyyyyyy tonight

NU KÖÖÖÖR VI ROCKERS!


livet förändras vart jag än går

Jag var ute med min kamera en sväng idag innan jag åkte till Gävle. Jävligt kul är det faktiskt. Och nu har jag fixat photoshop, så nu kan jag leka hur mycket jag vill med alla bilder, som ni ser.

Var ju som sagt på seans med klassen ikväll, alltså nåt medium som har kontakt med andevärlden. När jag klev in i rummet förstod jag inte vad jag gjorde där ihuvudtaget, jag som är livrädd för allt såntdär. Och om jag var rädd var nog bara förnamnet. Mitt hjärta dunkade i 120 under hela tiden vi var där, vilket var ungefär 1½ timme. Aldrig att jag sätter min fot där igen.
Nu ska jag sova, i maddes rum eftersom jag inte vågar gå upp för trappan själv nu, och tagga inför morgondagen då det är 18års fest för Annie. WOHO

Empire state of mind


det gäller att vara först

Här snackar vi om att vara ute i sista sekund alltså. På måndag börjar våran praktik som vi har i två veckor, NU fixade jag min. Är det någon som är förvånad? Intersport i Gävle blir det. Haha kommer nog bli kul!
Nu ska jag chilla lite med Johan och Elov som kommer hit, sen Gävle, Seans och Interpool med ett häärligt gäng!

word


att köra, eller inte köra, det är frågan...

Promoe på slick ikväll. Alla ska ut. Jag sitter hemma i mjukiskläder precis hemkommen från Elin, och Mai och Julia är på jobbet. Frågan är om vi ska ta tåget in halv elva och köra en jävla spontan kväll eller om man ska krypa ner i soffan och chilla?
Time will tell....

update; det blir sängen nästa. vi taggar lördagens härligheter istället.

this is my boyfriend




Jag och Johan cyklade (!) till Johans mormor igår, som förövrigt bor i jädraås som ligger 1.7 mil från ockelbo, och hälsade på lite. Vi satt och kollade i några album, och jag hittade bland annat dom här bilderna som jag bara inte kunde låta bli att knäppa kort på. HUR COOL?! Kanske den coolaste killen jag någonsin sätt. SÖTIS!

here we go again

Okej, tredje gången jag byter blogg nu. Men jag har kommit på några fördelar med blogg.se efter att jag har hängt på blogspot.com i några månader. Blandannat att man kan ladda upp mycket större bilder här, och det är det jag vill. Så here we go again. Trejde gången gillt!

RSS 2.0