a monkey needs to dance so do you

Nu jävlar har jag pluggat mer eller mindre hela dagen, och det mina vänner, det är inte likt mig. Men med två stora uppsatser, varav en på engelska, är jag så illa tvungen. Skojjar inte att jag kommer njuta sönder på torsdag när thorén familjen har avslutningsmiddag och vi har hela studentveckan framför oss och ytterligare en klassfest i Lisas sommarstuga på lördag. 

Har förövrigt stora svårigheter att förstå att jag tar studenten om en och en halv vecka. Det är vad jag kallar sjukt, så JÄVLA SJUKT.

it's friday I'm in love

En lyckad kväll med bästa klassen med förberedningar inför studenten, grillning och utgång bjöd gårdagen på. Och en körlektion som faktiskt gick jävligt bra, och med ord från min körlärare i stil med att körkortet inte alls är så långt borta, satt ett leende på mina läppar resten av dagen. VÄRT!
Ikväll väntar SEX AND THE CITY med två gofisar. Som jag längtat efter den filmen alltså! Och dessutom viskade en fågel i mitt öra tidigare idag att den är grym!
Nu ska jag dra ihop lite grejer för att kunna spendera helgen i Gävle. Studentskiva står på schema imorgon!

stronger




Det som inte dödar gör dig starkare. Jag har alltid funderar på hur mycket sanning det ligger i den meningen. Stämmer det att man blir starkare eller är det bara något man försöker intala sig själv när man är nere på botten och inte vet hur man ska komma upp?

Ungefär nio månader har det tagit för mig att förstå att det faktiskt finns en sanning i det. Hela hösten och vintern hade jag en mindre bra period i mitt liv. För mycket saker hände på för lite tid. Och det tog sin lilla tid innan jag hittade tillbaka igen, men när jag nu, nio månad senare, kan blicka tillbaka på allt kan jag säga att jag känner mig tio gånger starkare nu än vad jag gjorde innan.



Och jag tror fortfarande på att allt som händer har en mening, bara det är man kanske inte alltid kan se den.

g to the rillning

Efter en mindre rolig vecka utan kontakt med omvärlden är jag så gott som back on track igen. Jag behöver nog inte ens säga hur skönt jag tycker att det är. Så ikväll står grillning och kubb på schemat at my place med några gobitar från klassen. Värt!

paint the silence

Det var sommar igår, på riktigt. Jag hängde vid sommarstugan hela dagen. Firade pappsen som fyllde år, solade, grillade och åt tårta med lite släkt. Hur härligt som helst!
Kvällskvisten spenderade jag med mina bästa vänner och gjorde sånt som man gör när det är en fin sommarkväll; grillade/käkade ost och kex ute på altanen, spelade brännboll och volleyboll första gången för iår på sjöbacken och satt och snackade skit till klockan blev för mycket.
Det kunde lika gärna varit en dag i mitten av juli. Såå jäkla värt!

sandvikens bal

Min julia är hur vacker som helst

Sandvikens bal. Sååå himla fina allihopa! Jag vill också gå på baaaaal, igen.

a wednesday evening

by me

Sex and the city och popcorn i soffan hela kvällen. Me like.


"%#¤%&/(/&

I vintras tog jag några körlektioner, men la det åt sidan efter ett tag då det var alldeles för mycket som pågick runt omkring mig. IDAG upptog jag dom igen.
Jag har kört en del hemma på sista tiden, och har faktiskt känt mig ganska säker bakom ratten och tyckt det gått riktigt bra dom flesta gångerna. Tills idag då jag fick en liten smäll på näsan då min lärare säger att vi ska träna på att växla hela lektionen. Alltså, ursäkta?!?!?! Växla??? Jag sitter och kör runt, runt, runt i ett villaområde för att jag ska växla på min fjärde körlektion. Visst, jag är sjukt jävla tankspridd så jag svänger vänster när jag ska svänga höger och åker rakt fram när jag blinkar höger vissa gånger, men växla kan jag väl förfan?!?


Behöver jag säga att jag var så jäkla irriterad efter lektionen att jag var tvungen att ringa två personer och avreagera mig?
Nej. fyfan.

you and me have seen everything to see

Efter en kort engelska lektion, estetisk verksamhet och teorilektion på körskolan (nu jävlar ska jag ta körkort snart!!) sitter jag med en sjukt uppsvälld mage i brorsans soffa. Vi drog till max och köpte hamburgare nyss...och precis DÄR sprack min nyttiga period.

En film och lite choklad om ett tag. Fint.

if the lies don't touch you, the truth will



Sommarjobbet är fixat, studenten en månad ifrån, klänningen och skorna bara väntar på att få användas och klassfest är på ingång. Joorå, det känns rätt bra just nu alltså!


old enough to know better but young enough to give a damn

Att efterfesta på en pizzeria till klockan halv fyra på morgonen, lära sig göra pizzor med extra allt på och kunna ta hur mycket bearnaisesås som man vill...
... det händer nog bara i Ockelbo va



fan va bra kväll. godnatt

one step closer




Jag gillar inte att bo ensam med mina päron. Även fast dom är bäst, så går dom mig på nerverna liiite för ofta. Pappa smaskar för tio pers när han äter, slår besticken i tallriken hela tiden och mamma klagar på att jag har kläder utspridda i hela huset. Vi har dock några fina stunder utan tjafs lite nu och då också, såklart haha. MEN det jag skulle komma till var att jag saknar mina syskon. Saknar liksom att ha någon att prata med, någon att kolla på film med, någon att fjanta och skratta med och någon att bråka med. Och när jag tilloch med längtar efter att ha någon att bråka med, då har det fan gått långt alltså.


Såååå, om ni läser det här. FLYTTA HEM TILL MIG GENAST. Tack på förhand

each day


RSS 2.0